Qui som?    

"Al poble de Perafort, ubicat a 9 km de Tarragona, el dia 23 de juny de 1984, els senyors, Josep Roig i Cisteré, Josep Sendros i Valls, Anton Ribas i Iglesias, Ramon Guirao i Subero, Josep Mª Gavaldà i Samper, Albert Ribas i Iglesias, Joan Ventura i Mateu, Agustí Aguilà i Banús, Pau Xavier Veciana i Armengol, Josep Ventura i Mañé, entre altres;  van decidir formalitzar l’equip de futbol del poble, del qual es va fer un acta fundacional de la que dóna fe la Notaria de Don Jesús J. Royo-Zurita Muñoz de Tarragona; i inscriure’l al Registre de Clubs i Associacions Esportives de la Generalitat de Catalunya, data de registre 26 de febrer de 1985".

Després d'uns anys de molta activitat de futbol a Perafort, la manca de jugadors i les iniciatives de l'anterior junta directiva van dur a la desaparició del F.C. Perafort.

L'estiu de l'any 2014 alguns veïns de Perafort vam decidir tornar a engegar el projecte de tenir futbol a Perafort. Després de dos anys sense activitat futbolística, era el moment de tornar a donar vida a les instal.lacions del F.C. Perafort. Es va constituir una nova junta directiva i es van iniciar els moviments per tal de formar el màxim nombre d'equips possibles. 

Vam aconseguir formalitzar la creació i inscripció de 3 equips: Babies, Prebenjamí i amateur (4ª Catalana). Estem contents de com ha anat la primera temporada, tot i que sabem que hi ha moltes coses a millorar.

Esperem poder continuar aquest camí durant la temporada 2015-2016 amb el màxim d'equips possibles.

La junta directiva està formada per:

  1. PRESIDENT: Xavier Fernández Moreno
  2. SECRETARI: Marc Gavaldà Sendrós
  3. TRESORER: Sergi Vernet Mañé
  4. VOCALS: Prudenci Serrat Cazorla, Miquel Carné Sabarich, David Vidal Ramírez, José Fernández i Juan Luís Mateo Callejón.
  5. DELEGAT EQUIP: José Martínez

Història del projecte

En aquesta part pots descriure la història del projecte i donar raons per a la seva creació. Convé anomenar els punts importants del projecte així com tamb a la gent que hi va participar .

Els nostres usuaris

Aquí pots descriure un usuari típic y per què aquest projecte és important per a ells. Això motiva als visitants per a què tornin ala seva pàgina web.

Lloc de cerca

© 2014 Rervats tots els drets.